Siirry sisältöön

Saneeraukset

Vaurioiden tunnistamisessa ja korjauksessa tarvitaan ammattitaitoa, kokemusta sekä myös tilanteen vaativaa asiantuntemusta. Tarjoamme tutkimusten lisäksi tarvittavat saneeraustyöt helposti avaimet käteen -palveluna: suunnittelemme tarvittavat korjaukset sekä valvomme työn etenemistä. Itse korjaustyön hoitaa joko oma tiimimme tai yksi luotettavista yhteistyökumppaneistamme.

Vesivahingon sattuessa on tarpeen toimia ripeästi, jotta kosteuden aiheuttamat vauriot saadaan minimoitua. Rakenteiden kuivatus on vesivahingon yhteydessä yleensä välttämätöntä ja sillä pyritään rajaamaan vahingon laajuutta. Suoritamme kuivaustyön kohteen vaatimusten mukaan käyttäen erilaisia kuivauslaitteita ja -menetelmiä. Kuivausurakointi sisältää yleensä rakenteiden kosteusmittauspalvelun.

Teemme saneerauksia vesivahinkokohteiden lisäksi muihinkin vaurio- ja remonttikohteisiin sekä uudisrakentamista. Tarjoamme tarvittavat saneeraustyöt helposti avaimet käteen -palveluna. Meillä on laaja yhteistyöverkosto, jonka kautta hoituu koko rakennusprojekti alusta loppuun.

Toimimme tarvittaessa vastaavan työnjohtajan tehtävissä rakennusprojekteissa. Teemme myös valvontaa ja korjaustyön neuvontaa.